In memoriam Hanne Skalborg Jensen (1957-2021)

ved Hans Jørn Kolmos, formand for Ripensersamfundet

I Ripensersamfundet erfarer vi med sorg, at Hanne Skalborg Jensen er død efter længere tids sygdom. Hanne var indtil sin død ansat som lektor på Ribe Katedralskole, hvor hun underviste i biologi og kemi.  

Jeg havde gennem årene et fint samarbejde med Hanne, idet hun i flere omgange inviterede mig som ekstern foredragsholder til hendes undervisning i biologi. Her holdt jeg oplæg om biologien bag de store pandemier, der vendte op og ned på menneskers liv, og sammen med klasserne diskuterede vi, om det ville kunne ske igen. I dag kender vi svaret, og jeg synes det sætter Hannes indsats som fremsynet lærer i et fint perspektiv.

Mine tanker går til Hannes familie og til elever og lærere på Katedralskolen, som har mistet en højt værdsat lærer og kollega.

Æret være Hanne Skalborg Jensens minde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *