Translokation og reception 2016

I år tog man ingen chancer med vejret og flyttede translokationen over i domkirken. Det var meldt ud fra vejrstation Skrydstrup, som er skolens vejrprofet, at det ville regne kl. 11. Regnen udeblev dog.

Skolens nye rektor Kristian Bennike kunne dimittere 193 studenter fra gymnasiet og hf.

Translokationen blev gennemført så festligt, som den plejer at være med kantate og taler fra rektor, studenterne og Ripensersamfundets formand. Talerne fra studenterne blev holdt af Venus Athena Vangsgaard Fabricius, 3.s, Louise Nielsen, 2.p, og Sanne Pedersen, 2.p

Ripensersamfundets legater

Ripensersamfundet fik igen lejlighed til at supplere skolens legater med denne gang fire store legater. Udover ”Dimittendlegatet” på 7.000 kr., som gik til Venus Athena Vangsgaard Fabricius, 3. s, og ”Ripensersamfundets 100-års jubilæumslegat” på 5.000 kr., som gik til Dagmar Titti Kjems Sarainen, 3. t, blev der uddelt endnu to legater, doneret af to mangeårige medlemmer af Ripensersamfundet. Det ene legat, på 7.000 kr., blev doneret af Hanne Birgit Elmelund Gam, student fra 1969, som et ekstra dimittendlegat og i tillæg havde hun doneret 3.000 kr. til Ripensersamfundets Dimittendfond. Legatet gik til Kristian Egstrand Andersen 3. x.

Det andet legat, på 5.000 kr., blev doneret af Per Sleimann Petersen, realist fra 1962, i anledning af Ripenserbladets 100-års jubilæum og gik til Emma Brodersen, 2. p.

Se billeder fra translokation og reception HER