RUED LANGGAARD ANTIKRIST I BERLIN 19-22.3.2020

Vi har fra Rued Langgaard Selskabet modtaget nedenstående program for en rejse til Berlin 19.-22. marts 2020, som vi, som led i samarbejdet med Rued Langgaard Selskabet, hermed gerne bringer:

“Torsdag den 19. marts
Vi kører fra København ved ti-tiden, så gæster fra Fyn og Jylland kan nå frem, og kører sydover mod færgen fra Gedser kl. 13. 

Det vil være muligt at stå på i Ølby 10.50 og Nykøbing F. Banegård 12.05. 

Ombord skal vi nyde Scandlines udmærkede frokostbuffet, hvor både kolde og varme retter, salatbord, oste, drikkevarer og dessert er inkluderet. Videre mod Berlin er der siesta; efter en pause fortælles der om turens tema ved musikforsker Bendt Viinholt Nielsen. Ved sekstiden er vi fremme ved vores “stamhotel” Leonardo, der ligger få hundrede meter fra Deutsche Oper. Der bliver tid til rolig indtjekning inden dagen rundes af med fælles middag på hotellet (inkl.) 

Fredag den 20. marts
Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende halvdags bytur, hvor vi guides af tidligere Presse-og kulturchef ved den Danske Ambassade i Berlin, Per Erik Veng, og Morten Schønberg. Byrundturen slutter ved hotellet ud på eftermiddagen; resten af dagen er fri. Det er muligt at se La Traviata på Deutsche Oper i aften kl. 19.30 (tilkøb i kat. 2: 625,-). 

Lørdag den 21. marts
Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. Bussen står til rådighed til evt. servicetur til de mange spændende museer på Museumsøen, Kulturforum med Potsdamer Platz og Gemäldegalerie eller ved centrum i det gamle Vestberlin/KaDeWe. 

19.30 er vi på plads på Deutsche Oper til den store aften med Antikrist. God plads er inkluderetEfter forestillingen mødes vi måske i hotellets bar til en lille “eftersludder” over en drink. 

Søndag den 22. marts
Vi tjekker ud og er klar 10.30 til at køre nordpå til færgen i Rostock kl. 15. Ombord skal vi igen nyde færgens buffet. Der bliver en pause ved Scandlines Bordershop, hvis trafikken tillader det. Ved 19-tiden er vi tilbage i hovedstadsområdet.

Pris per person i delt dobbeltværelse 4.995,-. Enkeltvær. tillæg 825,-

Inkluderet i rejsens pris er 

  • 4 dages busrejse i god bus med drikkevareservice.
  • Tre nætter på 3-stjernede Hotel Leonardo Berlin med morgenbuffet, 250 m fra Deutsche Oper.
  • Buffet med drikkevarer på færgen ud og hjem, aftensmad på hotellet første dag. 
  • Guidet rundvisning i Berlin 

Operasanger Morten S. Sørensen som rejseleder 1. og 2. dag, Privatsygeplejerske Lene Wessel Falk 3. og 4. dag. 

Med på rejsen er bl.a. domorganist ved Ribe Domkirke og koordinator i Rued Langgaard Selskabet og Festivalen Birgitte Ebert og advokat og Formand i Rued Langgaard Fonden Asbjørn Rønn-Simonsen. 

Tilmelding og evt. spørgsmål til rejsen: 

Teknisk arrangør: Schønberg Musik& Rejser v/Morten Schønberg Sørensen Ringstedvej 25, 4171 Glumsø.
Mail: musikogrejser@.paradis.dk
Telefon: 57645354
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2088.”

Programmet kan også findes på Schønberg Musik&Rejsers hjemmeside, hvor man også kan få yderligere oplysninger om rejsebureauet.